1

1

Rüyada Güvercin Yumurtası Görmek

Rüyada güvercin yumurtası görmek, rüya sahibinin bir kişiden yardım istemesi sayesinde hasretini çektiği ferahlığa kavuşmasına, sıkıntı çekmesinin ardından arzu ettiği berekete kavuşmasına, çektiği zorluklarla mücadele ederek istediği onura kavuşmasına işaret eder. Bu rüya kişinin sıkıntılarının ardından yolunu gözlediği mala kavuşmasını işaret eder. Rüyada güvercin yumurtası görmek bazı yorumculara göre, mağlubiyetin ardından hayra kavuşmaya, zorlukları aşarak istediği nimeti elde etmeye, yenilginin ardından refaha kavuşmaya, sıkıntıların ardından müjdeli habere yorumlanır. Bu rüya kişilere yüksek başarıları, yüksek mertebeye ulaşmayı müjdeler.
Rüyada güvercin yumurtası görmenin olumsuz tabiri ise, rüya sahibinin zorluklar içinde olmasına, sıkıntı çekmesine, zahmet ve meşakkat dolu günlere işaret eder. Ancak bu zorlukların kısa süreceği, sonunda ferahın, bereketin olacağı söylenebilir. Güvercin yumurtasının sayısı kadar müjde, bereket, ganimet elde edilecektir. Bu rüyayı gören kişiler sabırlarının sonucunu olumlu şekilde alacaktır. Yumurtaları yuvanın içinde görmek daha iyi tabir edilir. Bu elde edilecek maddi değerlerin olduğuna, mutluluğu yakalamanın yakın olduğuna tabir edilir.

Rüyada güvercin yumurtasını kırmak ise, rüya sahibinin iş yaşamında, aile yaşamında bazı aksiliklerle karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor günlerin kendini beklediğine, yakınlarıyla arasının bozulmasına tabir edilebilir. Bu kişiler gerçek yaşamlarında büyük fırsatlar kaçırabilir, iş yaşamında kazancı düşebilir. Bu nedenle daha önceden önlem alınması yararlı olacaktır. Güvercin yumurtasının kırıldığını görmek ise, yumurtayı kırmakla aynı tabirle açıklanır. Ancak burada sıkıntılar kişinin dışında gelişir. Ailesiyle birlikte kendini de etkisi altına alır. Çok sayıda kişi bu olumsuzluklardan etkilenir. Rüyada kırılan yumurta sayısı kadar kişinin yaşayacağı sıkıntılar fazla olur. Bu sıkıntıların etkisi buna bağlı olarak şekillenir. Bir yumurta kırılması, daha fazla sayıda yumurta kırılmasından iyi kabul edilir.

Rüyada güvercin yumurtası görmek genel olarak, rüya sahibinin iş yaşamında kendi çabalarıyla güzel işlere imza atmasına, yeni işlere girişip başarı elde etmesine, aile yaşamında huzuru bulmasına, mutluluğun kendisi için yakın olmasına tabir edilir. Bu rüya genel olarak hatırlı kabul edilir. Rüya sahibi bazı zorlu yollardan geçse de, sonuçta kendisini iyi ve güzel şeyler bekler. Ulaşacağı her şey kendi hayrına olur. Hatta bu rüya kişiye aile yaşamında bebek sahibi olmanın müjdesini bile verebilir. Özellikle çocuğu olmayan kişiler bu rüyanın verdiği müjdeyle evlat sahibi olabilir. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı verecektir.