1

1

Rüyada Güvercin Beslemek

Rüyada Güvercin Beslemek, Kişiler sürekli olarak hayalinde olan şeyleri olmasını istediği şeyleri ve gerçek yaşamla ilişkilendirdiği hayallerin kişinin bilinç altına işlemesi ile gerçekten de o şeyi yaşamış olarak anlık olarak görmesidir. Rüyalar bilinç altında oluşum gösteren ve bizlerin yaşadıklarımızı sürekli olarak düşünmemizle birlikte gece yatarken kafada tasarlamamız ile bizlere bir kaç saniyelik belirir ve bizlerde bilinç altına yansımakta olan bu düşünceleri rüya olarak yorumlarız. Görülmekte olan rüyalar bizlere anlık olarak görünür ve bilinç altından yok olur. Fakat bizler görülmekte olan rüyaları saatlerce karşımızdaki kişilere anlatırız. Ama ortada anlık olarak beliren bir bilinçaltı olayı vardır. Bu olaylar bizlerin gerçek yaşamla ilişkilendirmiş olduğumuz yaşam tarzından kaynaklanmaktadır. 
Rüyada güvercin beslemek rüyayı gören kişinin sıkıntı çekmeden elde ettiği hayata ve bu sayede elde edilmekte olan kazanca, kişinin yaşamakta olduğu olumsuzluklardan arınarak temize çıkacağına, rüyayı görenin bereketli bir yaşam sürdüreceğine, bu kişinin faydalı işler yaparak başarı sağlayacağına, şana, şöhrete ulaşacağına, yapmış olduğu işlerde helal para kazanacağına ve bu paralarla da iyi işler yapacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına ve eskilerde yaşamakta olan rüya alimlerine göre rüyada güvercin beslemek yaşanmakta olan büyük sıkıntıların sonunda ulaşacağı büyük güce, çileler çekerek kişinin kazanacağı parayı helaliyle yiyeceğine, zorluklar içerisinde hayalini kurmuş olduğu hayatı yaşayacağına, rüyayı gören kişinin sıkıntılarını aşması ile ulaşacağı rahat ve ferah bir yaşama işaret eder.


Rüyada güvercin beslemek sevince ermeye, yaşanan maddi sıkıntılardan zorlukları aşarak çıkmaya, Çalıştığı işlerde başarılı olması ile kişinin kazancının hayırlı olmasına, rüyayı görenin sağlıklı bir yaşam sürdüreceğine, yüksek olan kısmete ulaşacağına, merhametli olan bir çocuğa sahip olacağına delalet ermektedir.Rüyada beslenmekte olan güvercin kişinin arzularının gerçekleşeceğine, büyük kuvvete ulaşacağına ve mutlu olan yarınlara işaret etmektedir. Rüyayı gören kişi eğer düzenli olmayan bir işte çalışıyorsa daha yüksek bir mertebeye ulaşacağına, işlerinde daha başarılı olarak kıdem atlayacağına ve rüyayı gören kişinin daha iyi ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir. 


Görülmekte olan rüyalar gerçek yaşamdan bilinç altına yansıyarak görülmesi gerçekleşir. Görülen rüyalar kişilerce kendine uygun olan şekillerde yorumlanır. Tabi ki rüyalar sürekli olarak iyiye yorumlanmalıdır. Rüyalar her zaman gerçeğe çıkacak değildir fakat bazı kişilerin görmüş olduğu rüyalar birebir tutmaktadır. Eski zamanlarda yaşayan kişiler rüyaların anlamlarını araştırarak tasnif etmişlerdir ve bu sayede gerçekliği kanıtlanan rüyalar gerçeğe uyarlanmıştır. Eğer sizlerde bu şekilde rüyalar görüyorsanız  kendinize uygun olan şekilde yorumlayarak gerçeğe uyarlamalısınız. Olumsuz olarak düşünülen rüyalar sizinde olumsuz etkilenmenizi öngörecektir. Rüyada güvercin beslemek rüyayı gören kişinin bekar ise evleneceğine ve mutlu bir aile kuracağına işaret etmektedir. Bu evlilikten de hayırlı ve sağlıklı olan çocuklar olacağına delalet etmektedir. Güvercin bolluk, bereket ve güzel olan bize yaşama işarettir. Bu rüyayı gören kişi kötü olarak yaşamına devam etmekte ve pis işlere bulaşmışsa eğer yaptığı bu pis işlerden de sıyrılıp çıkacağına ve geriye kalan yaşamını tertemiz olarak sürdüreceğine işaret eder.